Welpen

De welpen zijn een groep met jongens van 7 tot en met 9 jaar. Samen met andere kinderen, die ongeveer even oud zijn, draaien we een gaaf programma.

Wat doen wij zoal ?

Misschien kennen jullie de film Junglebook van Walt Disney. In die film wordt Mowgli, het mensenkind, grootgebracht door de wolven. In dit verhaal komen nog veel meer dieren voor. Jullie zijn allemaal welpen. Dat zijn de kinderen van de wolven, die Mowgli hebben grootgebracht. En alle stafjes hebben namen van de andere dieren. We zijn nu met 7 enthousiaste staf: · Hati: de vrolijke olifant · Raksja: de wolf, die Mowgli opvoedde · Bagheere: de oplettende panter · Shere Khan: de gemene tijger · King Loetje: de koning van de apen · Ikki: de aardige egel · Baloe: de bolle beer

Bij de welpen doe je iedere week iets anders. We gaan bijna altijd naar buiten, behalve als het heel slecht weer is natuurlijk. Een paar voorbeelden van wat we bij de welpen allemaal doen: hutten bouwen, knopen maken, een vuurtje stoken of koken(samen met de staf), voetballen (en ook nog andere sporten), vlaggenverovertje, Levend Stratego, een spannende tocht lopen en nog véééééééééééééééééééééééééél meer. En als jij een leuk idee hebt moet je dat zeggen, dan kunnen we dat misschien ook eens doen. Je mag in je eentje naar de welpen komen of samen met een paar vriendjes. Dat maakt niet uit.

Waar en wanneer ?

De welpen zijn er altijd op zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur. Behalve als we op kamp gaan, maar dat hoor je vanzelf als je bij de welpen bent! Kom gewoon eens een keertje langs om te kijken. Tot dan!