Ga jij de uitdaging aan?

Zaterdag 15 juni 2019 gaan we voor het 75 jarig jubileum van Scouting St.Jan uit Roosendaal een te gekke FUN RUN organiseren!

Scouting St. Jan is opgericht in Roosendaal in 1944. Sinds 1969 zijn wij gehuisvest aan de Visdonkseweg 1a te Roosendaal van waaruit wij onze activiteiten ontplooien. Een ideale locatie, want onze poort grenst letterlijk aan het Visdonkse bos!

Ideaal dus om rondom ons Hoofd Kwartier (HK) een te gekke FUN RUN te organiseren voor jong en oud! Op een uitdagend parcours van 5km en 7,5km staan minstens 15 unieke FUN ACTIVITEITEN op je te wachten. Deze fantastische FUN RUN is zowel wandelend als hardlopend af te leggen.

De FUN RUN word georganiseerd door onze eigen leiding met behulp van onze leden. De FUN RUN is voor onze Scouting groep een mooie aangelegenheid om het 75 jarig jubileum groots te vieren!

Graag zien we je aan de startstreep van onze FUN RUN 2019

Dag (oud)Sint Janners,

Op 14 november bestaat Scouting St. Jan 75 jaar. Dit jubileum laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Op 16 november organiseren we daarom een reünie voor iedereen die ooit leiding of bestuurslid is geweest bij Scouting St. Jan. Deze reünie vindt plaats op ons eigen HK aan de Visdonkseweg. Op deze avond is er volop ruimte om herinneringen op te halen, ouwe koeien uit de sloot te halen en foto's van vroeger te bekijken. Nadat we zijn bijgepraat maken we er een mooie feestje van. De avond begint om 20.00u.

Opgeven voor de reünie kan via deze website. Vermeld daarin uw naam, adresgegevens en in welke periode u bij St. Jan hebt gezeten. U krijgt dan een uitnodiging thuis gestuurd.

Er zijn geen inschrijfkosten aan de avond verbonden. De consumpties worden deze avond voor een klein bedrag verkocht.

Bent u geïnteresseerd in een rondleiding op het HK, geef dit dan aan bij uw inschrijving. Bij voldoende animo zullen we dit dan vanaf 19.30u organiseren.

In het kader van de privacy:

Als u zich opgeeft voor de reünie zullen uw gegevens alleen voor reünie doeleinden gebruikt en bewaard worden. Mocht u niet naar de reünie kunnen komen, maar in de toekomst wel graag weer uitgenodigd worden, kunt u een mail terugsturen dat uw gegevens bewaard mogen blijven. Wanneer we geen mail terug krijgen zullen uw gegevens uit ons systeem gehaald worden. Als u zich opgeeft voor de reünie dan zetten we uw naam op de website voor deze avond. Op deze manier kan iedereen zien wie er komt. Wilt u uw naam niet op de website laten vermelden, geef dat dan aan bij de inschrijving. Ten aller tijden kunt u ons verzoeken om uw gegevens te verwijderen. Na de reünie zal deze website uit de lucht gaan.